Drink Creative
📣 Continuam serile distractive de socializare cu voie buna la pictura 🍹🍾🍷 alaturi de prietenii de la Art House Bucharest la Antisocial Coffe. 

🎨✨ Hai sa dam viata culorilor si sa ne lasam creativitatea sa zboare liber! 🌟🖌

Iti place sa pictezi sau vrei sa iti descoperi pasiunea pentru arta vizuala? Ai ajuns in locul potrivit! 🎨 Impreuna, vom transforma o simpla panza alba intr-o capodopera plina de farmec si expresie.

🌈 Fie ca esti un pictor experimentat sau doar iti doresti sa incerci ceva nou si captivant, te invitam sa te alaturi evenimentului nostru de pictura pe panza. Vino sa te distrezi, sa socializezi si sa lasi imaginatia sa prinda viata.

🎉 Nu rata ocazia de a face parte dintr-o experienta memorabila si de a-ti exprima creativitatea intr-un mod nou si captivant!

Timpul necesar pentru a picta un tablou este de aproximativ 2 ore si vom picta tabloul prezentat in imaginea de cover a evenimentului

Experienta nu este necesara!
Vei fi indrumat de catre artistul Art House Bucharest, iar fiecare pensula va fi o calatorie in lumea magiei si a frumusetii.
In cadrul evenimentului iti punem la dispozitie:

💥 Toate cele necesare pentru pictura – panza, culori, pensule, etc.

💥 Indrumari de la un artist dar sunteti liberi sa experimentati.

💥 Vom picta in culori acrilice pe panza de 30 x 40 cm. Tabloul iti apartine.

💥 tombola cu premii

Bauturile extra se pot comanda de la bar si nu sunt incluse in taxa de participare.

La locatie nu este permis accesul cu bauturi sau alimente din exterior.

🌟Important: Acest eveniment este destinat adultilor. In situatia in care doriti sa participati impreuna cu un minor, va rugam sa ne contactati pentru a discuta detaliile si optiunile disponibile. 🌟

Locurile sunt limitate, dar locul tau este asigurat daca ti-l rezervi pe site ✍
 
Atentie! Dupa inscriere nu veti primi o confirmare automata a rezervarii (cum este in cazul excursiilor), insa o puteti verifica in contul vostru (daca ati facut comanda din cont), iar in cateva zile dupa inscriere vei primi un mail un mail de confirmare cu detaliile contului unde vei putea face transferul taxei de participare.
Ne vedem acolo!

📍 Punct de intalnire: Antisocial Coffe, Strada Povernei 35, Sector 1, București (7 minute de la statia de metrou Piata Victoriei)

Pentru detalii suplimentare ne puteti contacta la tel: 0786.893.627 sau pe WhatsApp –  Gabriela Munteanu

Mentionam ca in cazul in care sunt persoane care in mod repetat rezerva locuri la evenimente de socializare si nu se prezinta (fara sa ne anunte in timp util) ne rezervam dreptul de a restrictiona accesul acestora pe o perioada de 3-6 luni la serile de socializare.

In cazul in care, din diverse motive, nu mai poti participa la eveniment, te rugam sa ne anunti din timp cu un mesaj la numarul de mai sus.

Daca exista participanti care genereaza tensiuni sau creeaza o atmosfera neplacuta, acestia vor fi rugati de catre organizatori sa paraseasca evenimentul iar daca situatia se repeta, ne rezervam dreptul de a le interzice participarea la viitoarele evenimente.

🗺 P.S. daca va plac experientele alaturi de gasca Hai sa socializam!, va asteptam si in excursii


SEARA DE PICTURA LA HIDDEN

📣 Reluăm serile distractive de socializare cu voie bună la pictură în 2024 🍹🍾🍷 alături de noii prietenii de la Art House Bucharest la Hidden.🎨✨ Hai să dăm viață culorilor și să ne lăsăm creativitatea să zboare liber! 🌟🖌Îți place să pictezi sau vrei să îți descoperi pasiunea pentru arta vizuală? Ai ajuns în locul potrivit! 🎨 Împreună, vom transforma o simplă pânză albă într-o capodoperă plină de farmec și expresie.🌈 Fie că ești un pictor experimentat sau doar îți dorești să încerci ceva nou și captivant, te invităm să te alături evenimentului nostru de pictură pe pânză. Vino să te distrezi, să socializezi și să lași imaginația să prindă viață.Timpul necesar pentru a picta un tablou este de aproximativ 2 ore.Experiență nu este necesară!
Vei fi îndrumat de către artistul Art House Bucharest, iar fiecare pensulă va fi o călătorie în lumea magiei și a frumuseții.
În cadrul evenimentului îți punem la dispoziție:💥 Toate cele necesare pentru pictură – pânză, culori, pensule, etc.
💥 Îndrumări de la un artist dar sunteți liberi să experimentați.
💥 Vom picta în culori acrilice pe pânză de 30 x 40 cm. Tabloul îți aparține.
💥 Tombolă cu premiiBăuturile se pot comanda de la bar și nu sunt incluse în taxa de participare.La locație nu este permis accesul cu băuturi sau alimente din exterior.🌟Important: Acest eveniment este destinat adulților. În situația în care doriți să participați împreună cu un minor, vă rugăm să ne contactați pentru a discuta detaliile și opțiunile disponibile. 🌟Locurile sunt limitate, dar locul tău este asigurat dacă ți-l rezervi pe site ✍https://haisasocializam.ro/…/seara-de-pictura-la-hidden…Atenție! După înscriere nu veți primi o confirmare automată a rezervării (cum este în cazul excursiilor), însă o puteți verifica în contul vostru (dacă ați făcut comandă din cont), iar în câteva zile după înscriere vei primi un mail un mail de confirmare cu detaliile contului unde vei putea face transferul taxei de participare.Ne vedem acolo!📍 Punct de întâlnire: Hidden, The Social Space – str. Doamna Chiajna Nr 26, Sector 3, București (10 minute de la stația de metrou Timpuri Noi)Pentru detalii suplimentare ne puteți contacta la tel: 0786.893.627 sau pe WhatsApp – Gabriela MunteanuMenționăm că în cazul în care sunt persoane care în mod repetat rezervă locuri la evenimente de socializare și nu se prezintă (fără să ne anunțe în timp util) ne rezervăm dreptul de a restricționa accesul acestora pe o perioada de 3-6 luni la serile de socializare.În cazul în care, din diverse motive, nu mai poți participa la eveniment, te rugăm să ne anunți din timp cu un mesaj la numărul de mai sus.🗺 P.S. dacă vă plac experiențele alături de gașca Hai să socializăm!, va așteptăm și în excursii!

Drink Creative – Winter Landscape 3!

Art House va invita sambata 16 Decembrie 2023 de la ora 17.00 la un nou eveniment de pictura, vin si distractie.

Vezi si evenimentul Drink Creative pe site:

https://www.art-house.ro/home/cursuri-adulti/

Vino cu prietenii sau vino sa iti faci noi prieteni si sa explorezi artistul din tine!

Nu te speria daca nu ai mai pus mana pe pensula din scoala, nu e nevoie de experienta ci doar de voie buna!

Vei realiza o lucrare impreuna cu artistul plastic Ruxandra Ivan, care ne vor invata pas cu pas, cum sa realizam un tablou pe panza, dar fiecare este liber sa experimenteze si sa picteze dupa propriile idei.

La sfarsit vei pleca acasa cu amintirea unei seri reusite si cu un tablou superb pictat chiar de tine.

Tabloul va fi un cadou perfect pentru cineva drag, sau poate fi un minunat obiect de decor pentru casa sau birou.

Tehnica: acrilic sau ulei pe panza cu dimensiunea de 30 x 40 cm.

Cand: Sambata 16.12.2023, de la ora 17.00 la ora 20.00.

Pret: 150 lei/participant (pretul include toate materialele necesare pentru pictura si doua pahare de vin).

Unde: Art House Bucharest, Str. Icoanei nr 97B, in sector 2.

Detalii si inscrieri: office.ivanarthouse@gmail.com / tel.0727833904